Structura

Bazându-ne pe profesionalismul şi experiența dovedite până acum, oferim clienților servicii complete în domeniul construcţiilor şi instalaţiilor aferente: consultanţă, proiectare, execuţie.

DEPARTAMENTUL DE PROJECT MANAGEMENT ŞI CONSULTANŢĂ ÎN CONSTRUCŢII

Specialiştii noştrii în domeniul construcţiilor şi în real estate oferă servicii de project & cost management, monitorizarea proiectelor în toate sectoarele – birouri, industrial, retail si rezidenţial.

DEPARTAMENT DE PROIECTARE
Intenţia noastra este să oferim clienţilor un pachet de servicii complete în domeniul construcţiilor. Din acest motiv, compania noastră oferă şi servicii de proiectare. Realizăm documentaţia pentru obţinerea de către clienţi a autorizatiei de construire, documentatia cuprinde proiectele construcţiilor – faza PAC, PTh, DDE. Realizate de profesionişti, aceste proiecte conturează cladirea dorită de client, ţinând seama de factorii optimi de funcţionalitate şi rezistenţă.

DEPARTAMENT OFERTARE – APROVIZIONARE
În urma datelor tehnice transmise de proiectanţii noştrii sau ai beneficiarului, şi în colaborare cu celelalte departamente, inginerii şi economiştii acestui departament calculează valoarea investiţiei dând posibilitatea beneficiarului de a avea o imagine cât mai clară asupra costurilor de realizare a construcţiei şi a modificărilor ulterioare.
De asemenea, în scopul găsirii celui mai bun raport calitate-preț specialiştii noştrii din acest departament monitorizează permanent piaţa materialelor şi serviciilor din domeniul construcţiilor. În urma acestei activităţi constante sunt identificaţi producătorii sau reprezentanţii direcţi ai acestora fapt care prin incheierea de contracte şi negocierea preţurilor pentru cantităţi mari duce la reducerea costurilor.

PARTENERIATE STRATEGICE
Dezvoltarea de parteneriate strategice cu furnizorii, a contribuit la creşterea calităţii produselor şi serviciilor şi la reducerea costurilor făcând înca o data posibilă politica societăţii de a practica preţuri competitive cu concurenta.

DEPARTAMENTUL DE SERVICE ŞI INTERVENŢII CONSTRUCŢII ŞI INSTALAŢII
Echipele de intervenţie formate din meseriaşi nu doar calificaţi şi atestaţi profesional prin cursuri de specialitate, ci şi pasionaţi de ceea ce fac, asigură intervenţii în situaţii de urgenta, pentru remedierea avariilor în timpul cel mai scurt, pentru diverse situaţii neprevazute privind instalaţiile sanitare si electrice, execută lucrari de reparaţii curente şi capitale.

© 2012 DAC Antrepriza Constructii