Oportunități de investiții pe segmentul rezidențial

Apartament 3 camere – Shine Residence 2

Locatie: Vasile Lascar – Dacia
Structura: S+P+6r
Suprafata construita : 117.73 mp
Suprafata utila: 98.11 mp
Etaj: 2

Descriere: Spatiul este optim distribuit pentru a oferii confort si utilitate. Apartamentul se remarca printr-un open space de 52.02 mp utili – living si bucatarie, dormitor matrimonial spatios de 23.54 mpu, al doilea dormitor de aproximativ 12 mpu.

Bonus: Mobilier bucatarie inclus in pret!

Pret: 123.000 euro + TVA 24%
Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul nostru : www.shineresidence.ro, sau sa ne sunati la telefon 0754.054.412 sau  0723.647.144

_____________

VÂNZARE – APARTAMENT TIP DUPLEX SITUAT ÎN ZONA CENTRALĂ A BUCUREȘTIULUI

Apartamentul tip duplexApartamentul tip duplex în suprafață de 210,64 mp + terasă peste etajul 6 – 99,23 mp, este situat  în zona centrală a Bucureștiului, pe strada Vasile Lascăr, nr. 143, în imediata apropiere a  bulevardului Dacia. Ca și compartimentare la primul nivel avem o cameră și hol iar la nivelul  următor dormitor, living, bucătărie, hol, 2 băi și 3 terase. Spațiile sunt generos dimensionate  pentru sporirea confortului și asigurarea unei ambianțe placute și relaxante. Compartimentările  sunt realizate parțial de zidărie și gips carton, dar pot fi modificate la cerere în funcție de    necesitate pentru a se încadra perfect în așteptările dumneavoastră.
Imobilul este dotat cu infrastructură PC, linii telefonice, ascensor cu acces din parcarea  subterană. Recomandăm cumpărarea acestui duplex datorită poziției centrale, infrastructurii    foarte bune, finisajelor interioare și exterioare de foarte bună calitate.
An construcție 2013

 

________________

Vilă BranVânzare – Vilă situată în Bran, zona Predeluț, tipologia P+E+M

  • Suprafața construită:  382,05 mp
  • Suprafața construită cu balcoane și terase: 490.25 mp
  • Suprafața utilă:  315,10 mp
  • Suprafața utilă cu balcoane și terase: 423.3 mp
  • Teren în exclusivitate în suprafață:  849 mp

Compartimentare:

PARTER: Living, Recepție, Bucătărie, Cămară (spălător), Dinning, Grup sanitar, Dormitor cu baie, Hol, Camera centralei termice, Casa scării și Terasă

ETAJ: Dormitor cu baie și terasă, Dormitor cu baie și balcon, Dormitor cu baie, Hol de tranzit și acces, Casa scării

MANSARDĂ: Dormitor cu baie și terasă, Dormitor cu baie și balcon, Dormitor cu baie, Hol de tranzit și acces, Casa scării

DETALII TEHNICE: Vila este construită pe cadre de beton și pereți din cărămida porotherm; planseele din beton; scară din beton; șarpantă din lemn și acoperiș din tablă tip Lindab; sistem de scurgere ape pluviale – Lindab; termoizolație exterioară din polistiren (100 mm); pe fațadă a fost aplicată  tencuială decorativă DUFA.

FINISAJE de calitate, moderne:  interioare: la parter parchet stratificat in dormitor, living și dinning; parchet laminat în dormitoarele de la etaj și mansardă, gresie în holuri, casa scării și balcoane; gresie și faianță în bucătărie, grup sanitar și băi; balustrada casei scării și mâna curentă din lemn masiv; tâmplărie exterioară din pvc cu geam termopan; velux la mansardă; ușă metalică la intrare în 12 puncte de blocare; exterioare: tencuială decorativă DUFA aplicată pe fațadă; terasa de la parter și aleile placate cu piatră naturală, iluminat exterior.

Apă caldă și căldura se realizează cu ajutorul centralei termice pe gaz.

UTILITĂȚI: Vila beneficiază, individual, de toate utilitățile: rețea de alimentare cu apă, rețea de canalizare, rețea de alimentare curent electric, rețea alimentare gaz.

La intrarea pe proprietate a fost amenajat spațiu cu 4 locuri de parcare și 2 locuri de parcare în curte.

Încăperile spațioase, cu ferestre ample, iluminate puternic în mod natural, finisajele în culori deschise și calde și, nu în ultimul rând, arhitectura și amplasarea în mijlocul unor proprietăți specifice zonei, trădează amprenta bunului gust.

Este o locație ce se recomandă, în special, desfăsurării activităților în domeniul hotelier.

Preț vânzare: 195.000 euro

__________________

 

 

© 2012 DAC Antrepriza Constructii