Oportunități de investiții în sectorul industrial

Lansare proiect “DAC LOGISTIC PARK”

BRANESTI- FUNDULEA DN3 stradal  DAC LOGISTIC PARK 135.000 mp

  • Amplasat stradal, pe DN3, la 5 km de A2 – Autostrada Soarelui, la iesirea din comuna Branesti, parcul industrial “DAC LOGISTIC PARK” reprezinta un mare potential pentru parteneriat, achizitii si dezvoltare.
  • “DAC LOGISTIC PARK”  are PUZ aprobat pentru parc industrial si logistic, cu regim de inaltime al constructiilor de P+4.
  • Cu o suprafata totala de 135.000 mp, “DAC LOGISTIC PARK” ofera spre vanzare/inchiriere spatii depozitare/productie, finalizate, la cheie. Suprafetele acestora  pot varia intre 700 mp  si 3000 mp,
  •  “DAC LOGISTIC PARK” va pune la dispozitie parcele teren de la 2000 mp la 15.000 mp, intravilan, cu toate utilitatile si infrastructura necesara dezvoltarii constructiilor industrial, de depozitare/productie, comerciale si birouri.
  • De asemenea, putem construi conform specificatiilor clientului, hale industriale care sa corespunda intru totul nevoilor de dezvoltare a afacerii dumneavoastra.

Pret teren incepand de la 12 euro/mp

Pret constructie incepand de la 250 euro/mpc + TVA

————-

HĂLE INDUSTRIALE
Vânzare hală industrială cu plată integral sau în rate

Oferim spre vânzare hală industrială cu plată integral sau în rate. Hala este situată în zona Branesti-Islaz, la distanta de 25 km de Bucuresti, stradal pe DN3. Imobilul face parte dintr-un complex format din 4 hale independente, situate în parcul “DAC INDUSTRIAL PARC”, cu potențial economic mare, într-o continuă dezvoltare.

Construcțiile sunt edificate pe un teren de 8.650 mp, fiecare hala are 550 mpc plus 150 mpc birouri P+1 și sunt construite pe structură metalică cu panouri tip sandwich, se predau complet finisate și funcționale.

Ca facilități și utilități: curent electric, apă curentă (put) , încalzire, fosa septică,  bazin de captare a apelor pluviale,  spațiu de birouri cu finisaje de foarte bună calitate,  iluminat exterior, curte amenajată și parcare proprie.

 

Preț vechi: 185.000 euro/buc+TVA

Preț promoțional: 160.000 euro/buc +TVA

Preț închiriere: 1.800 euro/buc+TVA
Preț închiriere a celor 4 hale: 7.000 euro+TVA

 

__________________

HĂLĂ INDUSTRIALĂ CU BIROURI

Vand afacere cu venituri din chirii 4.000 euro/luna

Vand firma (prin cesiune parti sociale), proprietara hala industriala situata stradal, pe DN3 intre localitatile Branesti si Fundulea la 4 Km Fundulea si 5 km A2 (Autostrada Soarelui).
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, apa, curent, internet si de finisaje moderne la standarde inalte de calitate si este format din:

  • hala de depozitare/productie in suprafata de 1150 mp cu o inaltime de 6 m, construita pe structura metalica si inchisa cu panouri termoizolante tip sandwich, din care
  • spatii de birouri in suprafata de 250 mp dispusa pe parter si 1 etaj.
  • teren 5.000 mp, stradal la DN3, cu acces tir, platforma betonata parcare, imprejmuit cu gard centura beton + plasa zincata.
  • panou publicitar tip “unipol” cu 2 fete amplasat in imediata vecinatate a DN3 pentru o maxima vizibilitate, ce poate fi inchiriat catre agentii de publicitate.

 

Pret vechi: 400.000 euro

Pret promotional: 380.000 euro

Mentiune : Hala este inchiriata cu suma de 4.000 EUR + TVA / luna. Contractul de inchiriere expira in luna octombrie 2018.

__________________

 

© 2012 DAC Antrepriza Constructii