Oportunități de investiții diverse

OLYMPUS DIGITAL CAMERATEREN INTRAVILAN 11HA, DESCHIDERE 126.25 ml

Teren intravilan 11ha cu posibilitati de parcelare in suprafete de minim 5000 mp, teren situat pe DN3, la iesirea din comuna Branesti in intravilanul comunei Belciugatele. PUZ aprobat pentru parc industrial si logistic, cu regim de inaltime al constructiilor de P+4.

Terenul ce face obiectul acestei oferte este localizat intre localitatile Branesti si Fundulea intr-un parc industrial cu potential economic mare si intr-o continua dezvoltare.

Accesibilitate:

18 km de centura Bucurestiului
4 km de Fundulea si Autostrada Soarelui (A2)

A fost aprobat un PUZ prin care terenul a fost scos din circuitul agricol si a fost inclus in intravilanul construibil al comunei Belciugatele.

Pret vanzare:  8/15  euro/mp

__________________

Fermă Lehliu-Dor MăruntVânzare – fermă Lehliu – Dor Mărunt

Ferma se află în localitatea Ogoru la 4 KM de Lehliu și Autostrada Soarelui. Suprafața terenului este de 79.000 mp, intravilan, pe care sunt construite 9  grajduri în suprafață de 6.200 mp. și livadă cu 700 pomi fructiferi.

Construcțiile sunt realizate în anul 1986 din cărămidă și fundații de beton. Spațiile beneficiază de acces betonat, iluminat exterior și interior, alimentare cu apă și fose septice care pot fi adaptate la noile condiții conform normelor europene. Construcțiile se pretează la creșterea de animale, păsări, depozit de cereale sau spații frigorifice pentru legume etc.

Ferma are platforme betonate, este racordată la rețeaua de energie electrică și  este împrejmuită. Proprietatea are un potențial foarte ridicat, datorită amplasării în imediata vecinătate a Autostrăzii Soarelui. De asemenea, trebuie precizat că se află la mică distantă față de următoarele localități: București 65 km, Lehliu 4km – Slobozia 50 km – Urziceni 40km, Călărași 50km, Oltenița 80km, Fetești 85 km, Fundulea 30km.

Prețul de vânzare al acestei proprietăți este de: 399.000 EURO

__________________

plan-parter-restaurant1-300x287Vânzare – Spațiu comercial

Spațiu comercial  este amplasat la parterul imobilului Shine Residence și are o suprafață construită desfășurată de 195,6 mp. Prin compartimentare există un spațiu open space, 2 grupuri sanitare, vestiar. Spațiul are un teren aferent de 100 mp, în plus față de aceste suprafețe, ce poate fi exploatat. Accesul clienților în spațial comercial se face prin strada Vasile Lascăr, unde există și vitrina de 5.41 ml. Accesul pt personal se face prin strada Domnița Ruxandra, iar aprovizionarea/evacuarea deșeurilor prin aleea de acces din Vasile Lascăr sub forma unei intrări de serviciu. S-a creat un ambient plăcut, prietenos, funcțional și modern în același timp, care îndeplinește exigentele cumpărătorilor. Datorită vizibilității  vitrinei de 5,41 ml spațiul se pretează oricărui tip de activitate inclusiv alimentație publică (restaurant).

An construcție: 2012

Pret: 260.000 euro+TVA

Imaginea este cu titlu de prezentare

 

© 2012 DAC Antrepriza Constructii