OPORTUNITĂȚI DE AFACERI

Dacă sunteți în căutarea unui partener puternic în planificarea şi realizarea de construcții de birouri, construcţii rezidențiale și parcuri industriale, pentru proiectele dumneavoastră, noi suntem soluţia optimă.

OPORTUNITĂȚII DE INVESTIȚII PE SEGMENTUL REZIDENȚIAL

Cu o activitate de peste 14 ani si peste 350 de apartamente finalisate, DAC Antrepriza Constructii și-a atins obiectivul propus la înfiintare, acela de a deveni una dintre cele mai dinamice companii din domeniu construcțiilor.

În decursul ultimului an, DAC Antrepriză Construcții a pus în mișcare strategia sa de a construi și vinde apartamente low-cost, prin intermediul unor colaborări îndelungate cu parteneri de încredere. Dispunem de pachetul complet de servicii, proiectare, construcție și vânzare a locuințelor pe care le vom dezvolta în parteneriat cu proprietarii de terenuri. Avem o bogată experienṭă în acest tip de parteneriate cu investitori români și străini, dezvoltatori de imobile rezidențiale, construite în vederea vânzării.

De aceea, suntem deschişi, în continuare, către asocieri în parteneriat cu proprietari de terenuri în zone de cartier, pentru a construi și vinde apartamente low-cost.

OPORTUNITĂȚI DE INVESTIȚII ÎN SECTORUL INDUSTRIAL

DAC Antrepriza Constructii detine pe DN3, între km 23 si 29, zona București Est, 3 parcuri industriale și logistice, cu suprafața totală de 15.5 ha – DAC Logistic Park, DAC Industrial Park, DAC Invest.

În anul 2006, compania noastră a început construcția primului parc industrial “DAC Invest”, pe o suprafață de 15.000 mp. Încă de la început proiectul s-a dovedit a fi un real succes și, în mai puțin de 2 luni, gradul de ocupare al parcului a atins nivelul de 100% . Beneficiarii sunt companii de renume internațional: SC Mogyi România SRL, SC Dhollandia România SRL și AG Petzetakis România SRL.

Încurajaṭi de succesul primului parc industrial, am început construcția celui de-al doilea – DAC Industrial Park, cu o suprafață de 13.650 mp. Acest parc va fi finalizat la sfârșitul anului 2013 şi este compus dintr-un complex de 4 hale de producție/ depozitare, benefiar SC Real Confort SRL, și  o hală industrială de depozitare, benefiar SC Maisadour Semences România  SRL.

DAC Antrepriză Construcții oferă oportunități de parteneriat în vederea dezvoltării celui de-al treilea parc industrial “DAC LOGISTIC PARK”. Pentru realizarea acestui obiectiv, compania noastră alocă o suprafață de 135.000 mp, din care 15.000 mp au fost achiziționați de firma  S.C. Chevalex S.R.L., pentru construirea unei fabrici de procesare carne.

Amplasat stradal, pe DN3, la 5 km de A2 – Autostrada Soarelui, la ieşirea din comuna Brăneşti-Islaz, parcul industrial DAC LOGISTIC PARK reprezintă un mare potențial pentru parteneriat, achiziții și dezvoltare. Cu o suprafaṭă totală de 13,5ha, acesta dispune de infrastructură completă: fronturi stradale, drum de acces, inclusiv TIR, transformator electric, apă curentă, stație de epurare ecologică, parcări şi acces facil către: București – 18 km, A2 (Autostrada Soarelui) – 5 km, comuna Fundulea – 5 km. 

Vă încurajăm să aflați mai multe despre noi și realizările noastre pentru a vă convinge de profesionalismul nostru.

 

 

© 2012 DAC Antrepriza Constructii