Imobil Nou – Shine Residence 3 Fundeni

Shine Residence 3 – Fundeni este compus din doua tronsoane, P+3 etaje, punandu-va la dispozitie un numar de 31 de apartamente, cu 2 si 3 camere. Toate apartamentele au suprafete utile generoase si au fost compartimentate la interioar dupa cele mai eficiente si ergonomice principii arhitecturale. Ansamblul de apartamente va fi racordat direct la toate utilitatile (gaze naturale, energie electrica, apa curenta, canalizare).

Arhitectura ansamblului este moderna si confera un aspect placut, cu volumetrie liniara. Compartimentarea interioara eficienta a apartamentelor, finisajele de calitate superioara, spatiile mari – bine luminate si foarte bine amenajate, functionalitatea foarte buna a intregului ansamblu, parcari delimitate, spatii verzi si loc de joaca pentru copii, accesul restrictionat permis numai rezidentilor, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte frumoase, care sa va satisfaca toate cerintele. Aceasta locuinta va este oferita spre vanzare in noul ansamblul rezidential Shine Residence 3 – Fundeni.

Suprafetele utile ale apartamentelor de 2 camere sunt intre 53.6 mp si 62 mp iar preturile incep de la 35.120 euro, iar in cazul apartamentelor de 3 camere suprefetele utile sunt intre 70.1 mp si 79.65 mp cu preturi incepand de la 55.920 euro.

Acestor preturi se aplica o reducere intre 3.000 si 6.000 de euro in functie de suprafata apartamentului.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul nostru  www.shineresidence3.ro  sau sa ne sunati pe numarul de telefon 0756.369.482

Email: office@shineresidence.ro

 

© 2012 DAC Antrepriza Constructii