Vânzare – Fermă Lehliu-Dor Mărunt

Ferma se află în localitatea Ogoru la 4 KM de Lehliu și Autostrada Soarelui. Suprafața terenului este de 79.000 mp, intravilan, pe care sunt construite 9  grajduri în suprafață de 6.200 mp. și livadă cu 700 pomi fructiferi.

Construcțiile sunt realizate în anul 1986 din cărămidă și fundații de beton. Spațiile beneficiază de acces betonat, iluminat exterior și interior, alimentare cu apă și fose septice care pot fi adaptate la noile condiții conform normelor europene. Construcțiile se pretează la creșterea de animale, păsări, depozit de cereale sau spații frigorifice pentru legume etc.

Ferma are platforme betonate, este racordată la rețeaua de energie electrică și  este împrejmuită. Proprietatea are un potențial foarte ridicat, datorită amplasării în imediata vecinătate a Autostrăzii Soarelui. De asemenea, trebuie precizat că se află la mică distantă față de următoarele localități: București 65 km, Lehliu 4km – Slobozia 50 km – Urziceni 40km, Călărași 50km, Oltenița 80km, Fetești 85 km, Fundulea 30km.

Prețul de vânzare al acestei proprietăți este de: 399.000 EURO

Fermă Lehliu-Dor Mărunt Fermă Lehliu-Dor Mărunt

© 2012 DAC Antrepriza Constructii