Despre Noi

 

colaj

 

Compania DAC Antrepriză Construcţii (fosta General Lux Service) activează în domeniul construcţiilor civile şi industriale inca din anul 1999, constituita pe baza unui capital integral românesc, axându-se atât pe antrepriză de construcţii, cât şi pe servicii auxiliare în sistemul de ajutor dinamic.

După paisprezece ani de activitate, timp în care a urmărit cu atenție respectarea și aplicarea cu strictețe a Sistemului Calității, implementat la toate nivelele, se poate afirma cu convingere ca societatea DAC Antrepriza Construcții este pregătită pentru a satisface cele mai înalte pretenții în domeniul construcțiilor.

Dynamic Aid Concept

DAC, sau Dynamic Aid Concept este conceptul de “ajutor dinamic” pe care îl oferim. Responsabilitatea dezvoltată în business ne-a determinat să oferim un pachet de servicii conexe ce constă în livrarea unui sistem complet integrat de dezvoltare. Consultanţă imobiliară, arhitectură şi inginerie, real estate management, toate pot fi cuprinse într-un singur proces disciplinat ce respectă criterii superioare de performanţă, calitate, durabilitate şi priorităţi bugetare.

 

© 2012 DAC Antrepriza Constructii